Afbeelding
Eric van Lieshout

YouChoose SKILL Day met geweldige skills over politiewagen

10 oktober 2021 om 18:05 Evenementen

HAARLEMMERMEER In heel Haarlemmermeer konden jongeren zaterdag kennis maken met verschillende activiteiten en sporten, een nieuw talent of hobby tijdens YouChoose SKILL Day

Zo werd er op het skatepark Floriande een workshop gegeven door de skateboarders van SKEER. En een freerunner liet zijn hoe je over een politiewagen kon springen. Uiteraard konden de skateboarders niet achter blijven.

Op het surfstrand op de Toolenburgplas kon je leren suppen. Een agent in volledig uniform gaf een supworkshop. En zo blijkt wel weer dat suppen hartstikke makkelijk is, iedereen die voor het eerst ging supboarden, had snel de smaak te pakken, iedereen bleef droog, ook de agent!

Met YouChoose campagne wordt er onder andere aandacht gevraagd voor hebben van een mes op zak. Heb jij of ken jij mensen met een mes op zak? Of heb je er wel eens aan gedacht een mes mee te nemen? Grote kans dat als jij een mes meeneemt, je ‘m ook gaat gebruiken. Bedenk dat dit vreselijke risico’s en gevolgen met zich meebrengt. Voor jezelf, maar uiteraard ook voor anderen in jouw omgeving. Waarom je dat mes beter thuis kunt laten? En in plaats daarvan iets zou moeten doen met jouw talenten en skills? 

Van 11 t/m 17 oktober kunnen jongeren in heel Nederland anoniem en zonder consequenties hun mes inleveren, óók in Haarlemmermeer. Dit kan bij een van de vaste inleverpunten of bij het mobiele politiebureau. Het mobiele politiebureau rijdt van 11 t/m 15 oktober langs verschillende kernen in Haarlemmermeer. De locaties vind je op de YouChoose website voor jongeren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie