Marieke Koopman Combo verzorgt het laatste Meer Jazz Café.
Marieke Koopman Combo verzorgt het laatste Meer Jazz Café. Juan Carlos Villarroel | pr

Laatste Meer Jazz Café in buitentheater van Fort Noxx

Evenementen

HOOFDDORP Zoals inmiddels bekend hebben de kredietcrisis en de daarop gevolgde coronaperiode Meer Jazz gedwongen de handdoek in de ring te gooien. Meer Jazz houdt op te bestaan. Om het goed af te sluiten komt er nog één Meer Jazz Café, en wel zondag 21 augustus bij restaurant Fort Noxx op het Fort van Hoofddorp, bij de molen. 

Op zondag 21 augustus, verzorgt het Marieke Koopman Combo het laatste door Meer Jazz georganiseerde concert. Het wordt niet alleen een gedenkwaardig, maar ook een bijzonder evenement, vooral dankzij de energieke persoonlijkheid van vocaliste Marieke Koopman. Begeleid door haar trio weet zij haar toehoorders – van jong tot oud - een haast magische ervaring te bezorgen. Zelden weet iemand zo boeiend en zo geraffineerd bekende jazz-standards om te smeden tot muzikale verhalen, verhalen die boeien van de eerste noot tot de laatste letter. Kortom, een waardig slotoptreden door Marieke Koopman, pianist Rob Wijnen, bassist Steve Zwanink en drummer Mitchell Damen.

Locatie: Fort Noxx, Hoofdweg oostzijde 739. ‘Zaal’ open om 15.00 uur. Het optreden is van 15.30 uur tot 18.00 uur, de toegang is gratis er is parkeerruimte en vrije in- en uitloop. Het is verstandig om qua kleding er rekening mee te houden dat dit een openlucht concert is. 

advertentie
advertentie