Een kind geniet van de activiteiten.
Een kind geniet van de activiteiten. Aangeleverd

Beweegmix start nieuw seizoen in Haarlemmermeer

14 september 2023 om 16:37 Evenementen

HAARLEMMERMEER Team Sportservice Haarlemmermeer trapt een nieuw seizoen van de Beweegmix af. Deze gratis activiteit, gericht op kinderen van groep 1 tot en met 8, is gericht op sport, gezelligheid en heel veel plezier. 

JONG EN OUD

Voor de jongsten in groep 1 tot en met 3 is de Beweegmix een leuk avontuur/ “Niet alleen is gymmen leuk, het biedt kinderen ook kansen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen”, vertelt Jacintha Steinmetz, Buurtsportcoach bij Team Sportservice. “Door samen te klimmen, tikken, rollen en deelnemen aan tal van andere activiteiten, zullen kinderen een wereld van plezier ontdekken in sport en beweging. Als extraatje krijgt elk kind een spel- en doeboekje mee, boordevol creatieve opdrachten en beweegspelletjes om thuis of buiten te spelen.”

Voor de oudere kinderen in groep 4 tot en met 8 is de Beweegmix ook klaar om te beginnen. “Met een mix van trefbalspelen, buitenspelen, tikspelen en andere samenwerkingsspellen zorgen onze buurtsportcoaches ervoor dat elk kind het plezier van dagelijkse lichaamsbeweging kan ervaren. Daarbij maken uitdagende uitdagingen ook deel uit van het aanbod, zodat kinderen steeds worden gestimuleerd om hun grenzen te verleggen.”

PROGRAMMA’S

Beide programma’s worden wekelijks op verschillende locaties in Haarlemmermeer georganiseerd, onder professionele begeleiding en geheel kosteloos voor deelnemers. “Wij geloven dat elk kind het recht heeft om de vreugde van beweging te ervaren. Daarom zetten we ons in om deze mogelijkheid aan zo veel mogelijk kinderen te bieden,” voegt Jacintha toe.

SCHRIJF JE IN

Voor meer informatie over De Beweegmix, de locaties en hoe je kunt deelnemen kun je contact opnemen met Team Sportservice Haarlemmermeer of kijken op www.noordhollandactief.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie