Gera Kroes bij een van haar schilderijen
Gera Kroes bij een van haar schilderijen PR Het Trefpunt

Gera Kroes exposeert in Het Trefpunt

Kunst Deel je nieuws

Nieuw-Vennep – Kleurrijke schilderijen in acryl en olieverf verfraaien de wanden van zalencentrum Het Trefpunt. De Vennepse Gera Kroes exposeert de komende maanden haar werken. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.

In 1989 nam Gera Kroes voor het eerst penselen ter hand. ‘Hindeloopen schilderen op allerlei voorwerpen, daar begon het mee’, vertelt Gera. ‘Al snel wilde ik meer en van het een kwam het ander’. In zalencentrum Het Trefpunt hangen schilderijen met olieverf en met acryl. Haar stijl is heel afwisselend van abstract, tot landschappen, van kleurrijk tot zwart-wit.

Gera is heel creatief. Naast het schilderen maakt ze ook prachtige voorwerpen van klei. Omdat ze die creativiteit ook gunt aan mensen met een verstandelijke beperking, heeft zij gezorgd dat aan hen wekelijks keramiekles gegeven wordt in Pier K.

De schilderijen staan permanent opgesteld in Het Trefpunt, naast de Witte Kerk aan de Hoofdweg in Nieuw-Vennep en is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het zalencentrum. Kom je voor het eerst dan krijg je er op woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur ook nog een lekker kopje koffie bij.

advertentie