Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium
Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium Joris-Jan Bos

Koninklijk Conservatorium zoekt jonge dansers in Hoofddorp Audities voor de Dansvakopleiding in dansschool Pier K

Kunst Deel je nieuws

Ben jij het liefst elke dag met dansen bezig en wil je hier meer mee doen? Of houd je van bewegen en muziek en heb je wel zin in een uitdaging? Kom dan op zaterdag 2 november naar de auditie voor de Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium bij Pier K in Hoofddorp. Misschien ben jij het talent dat we zoeken!

Auditie voor jong talent
Op zaterdag 2 november is er een dans-auditie voor het Koninklijk Conservatorium bij dansschool Pier K. Jongens en meisjes uit groep 4 t/m 8 van de basisschool kunnen deelnemen. De auditie begint om 14.15 uur, deelname is gratis. Tijdens de auditie wordt er gekeken naar muzikaliteit, creativiteit, coördinatie en gevoel voor beweging. De jury kijkt naar talent, danservaring is dus geen vereiste. De kinderen die de auditie in Hoofddorp succesvol doorlopen, kunnen instromen in het oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding.

Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium
Het oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding biedt kinderen in groep 4 t/m 8 van de basisschool de mogelijkheid lessen te volgen als introductie op de opleiding. Om van dans later je beroep te maken, is het namelijk goed om zo jong mogelijk te beginnen met de juiste training. Na het oriëntatieprogramma kun je auditie doen voor de Dansvakopleiding: een volledige opleiding tot professioneel danser, afgestemd op de eisen van de internationale beroepspraktijk. De opleiding omvat een intensieve vakstudie die vanaf groep 7 van de basisschool kan worden gevolgd in combinatie met de School voor Jong Talent. Op de School voor Jong Talent kun je de basisschool (groep 7/8) en middelbare school combineren met de Dansvakopleiding.

Praktische informatie
Auditie Koninklijk Conservatorium

Zaterdag 2 november 2019
Dansschool Pier K, Hoofddorp
Aanvang: 14.15 uur
Aanmelden: koncon.nl/dansvakopleiding

advertentie