Afbeelding
bron stichting Nabestaandenzorg

Hou je van wandelen? Wil je dit combineren met gesprekken over rouw en verlies?

9 februari 2024 om 16:37 Lokaal Deel je nieuws

Hou jij van wandelen? Wil je dit combineren met gesprekken over rouw en verlies? Meld je dan aan als vrijwilliger ‘Wandelen na Verlies’ in Nieuw Vennep.

In samenwerking met Sportfondsen gaat Stichting Nabestaandenzorg een groep Wandelen na Verlies in Nieuw Vennep starten. Een wekelijkse wandelgroep waar nabestaanden samen bewegen en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Als vrijwilliger Wandelen na Verlies - Nieuw Vennep geef je samen met je collega vrijwilliger invulling aan de wandelgroep. Jullie openen de ochtend, geven een overweging van de dag mee waarna ca een uur wordt gewandeld. Met elkaar wordt de route bepaald. Na afloop is er ruimte om verder te praten met een kop koffie of thee. 

Vertrek- en eindpunt: De Estafette, Helsinkilaan 1, 2152 KG Nieuw-Vennep 

Je wordt lid van een groter team vrijwilligers. Dat betekent dat je er niet alleen voor staat en deel kan nemen aan vrijwilligers overleggen en trainingen. 

Wat vragen wij van jou

• Een luisterend oor kunnen bieden

• Empathisch vermogen

• Zelfstandig en samen kunnen werken

• Affiniteit met de thema’s rouw, verlies en nalatenschap.

• Van wandelen houden

Werktijden

Ochtend van 9.45 – 12.00 uur. Wekelijks of 1x per 2 weken. Dag is in overleg (woensdag is niet mogelijk)

Wat vind je bij ons

Je vindt bij ons een functie met verdieping en waar zingeving centraal staat. Je wordt onderdeel van een mooi en betrokken team dat zich inzet voor mensen die te maken hebben met het verlies van een dierbare en het leven opnieuw zin moeten gaan geven. Een vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Over Stichting Nabestaandenzorg

Stichting Nabestaandenzorg heeft als doel een vangnet te zijn voor nabestaanden in de periode na overlijden zodat zij deze periode met hun vragen en zorgen geholpen kunnen worden en zich gesteund voelen.

Heb je interesse? 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Linda Frank via linda@stichting-nabestaandenzorg.nl of telefonisch 06 - 11 164 769  of kijk op de website naar onze vacatures. www.stichting-nabestaandenzorg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie