Afbeelding
Politie.nl

Ramkraak bij juwelier Lorentzplein

lokaal

BADHOEVEDORP Bij een juwelier aan het Lorentzplein is in de nacht van dinsdag (Eerste Kerstdag) op woensdag een ramkraak gepleegd. Rond 04.10 uur werd er bij de politie gemeld dat er mogelijk iets aan de hand was bij de juwelierszaak. Er werd glasgerinkel en een knal gehoord en hierna zouden de daders vermoedelijk op een scooter of scooters zijn weggereden.

De voorpui en het rolluik van de juwelierszaak waren fors beschadigd. Ook trof de politie een witte Renault Clio voor het pand aan. Er is meteen gezocht naar de daders die meer dan vermoedelijk met een onbekende buit op een scooter of scooters er vandoor waren gegaan. Zij zijn helaas niet meer aangetroffen. De witte Renault is weggesleept en wordt onder andere onderzocht op sporen.

De recherche is bezig met het onderzoek naar deze ramkraak en is op zoek naar mensen die informatie hebben of die mogelijk iets gezien hebben van de ramkraak of van de vluchtende daders op een scooter(s).

Getuigenoproep

* Heeft u in de nacht van dinsdag op woensdag voorafgaand, tijdens of na de ramkraak iets verdachts gezien, dat te maken kan hebben met deze ramkraak?

* Heeft u in Badhoevedorp in de omgeving van het Lorentzplein scooters zien rijden na 04:10 uur?

* Heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek?

De recherche in Haarlem is te bereiken via 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Bel dan 0800-7000.

advertentie
advertentie