Afbeelding
ING

Lokale initiatieven strijden om donatie uit ING Nederland-fonds

lokaal

HAARLEMMERMEER Onder de noemer 'Help Nederland vooruit' houdt ING momenteel een actie om lokale initiatieven te steunen. Met een bijdrage uit het ING Nederland-fonds hoopt de bank zo Nederland sterker te maken. Ook in Haarlemmermeer zijn een aantal initiatieven genomineerd voor een bijdrage, en het publiek kan hier nu op stemmen.

Het is al de vierde keer dat ING de actie 'Help Nederland vooruit' houdt, de campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie uit het ING Nederland-fonds. Buurtverbeteraars konden in oktober en november hun initiatief aanmelden, waarna het fonds zelf een selectie maakte. 

[GESTEMD] Op de initiatieven die door deze selectie zijn gekomen, kan nu worden gestemd. In Haarlemmermeer zijn dat er vijf: de dorpsraad Nieuw-Vennep, de wijkraad Overbos, de stichting ICT4Handicap, Single SuperMom Hoofddorp en Buurtvereniging Het Oude Buurtje. 

Stemmen kan nog tot 10 februari via deze website, zaterdag 9 maart wordt bekendgemaakt welke initiatieven een donatie hebben gewonnen. 

advertentie