Afbeelding
Eigen foto

Politie zoekt nog altijd getuigen van beschieting winkelpand

lokaal

ZWANENBURG De politie roept de hulp in van het publiek bij vinden van de dader(s) die betrokken zijn bij de beschieting van een winkelpand aan de Dennenlaan afgelopen zomer. 

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus werd een winkelpand in de Dennenlaan in Zwanenburg beschoten. Er raakte gelukkig niemand gewond bij het incident, maar het is nog altijd niet duidelijk waarom het pand precies beschoten werd. 

[ONDERZOEK] De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het hoe en waarom van de beschieting. Er is een buurtonderzoek gehouden en ook de afdeling forensische opsporing heeft een onderzoek ingesteld.

Op camerabeelden in de omgeving is de vermoedelijke schutter te zien, maar het kan ook zijn dat deze persoon niets met de beschieting te maken heeft en misschien juist wel een belangrijke getuige is. 

[GETUIGEN] Om deze kwestie definitief op te lossen, is de politie nog altijd op zoek naar getuigen. Mensen die meer weten kunnen dat melden via het digitale tipformulier, via 0900-8844 o anoniem via 0800-7000.

advertentie