Afbeelding
Daniel Lewensztain - LEWENSZTAIN PHOTOGRAPHY //

Blokker Badhoevedorp heeft nu écht alles in huis

3 juni 2019 om 15:56 lokaal

BADHOEVEDORP Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis. De winkel aan de Sloterweg vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.
Bedrijfsleidster Conny Bartels: "Komende vrijdag 7 juni verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie