BDUlezersactie: Maak kans op VIPkaarten voor GAMMA Racing Day

lokaal

GAMMA Racing Day – 17 & 18 augustus TT Circuit Assen

Geniet GRATIS van de Formule 1-demonstratie tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa! Met een GRATIS toegangsbewijs en via de partners van het evenement geniet je vanaf de wereldberoemde TT-tribunes van een dag vol met motorraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, met de snelste karts van Europa en met klassieke toerwagens.Voor meer info kijk even op  www.gammaracingday.nl

[WIN EEN VIP-ARRANGEMENT VOOR TWEE PERSONEN.]

Het Pitroof Inn VIP-arrangement ter waarde van 195 euro per persoon laat je het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa in stijl beleven. Op het pitdak geniet je van het uitzicht op de baan en van lekker eten en drinken. Inclusief parkeerkaart en toegang tot de paddock!

[BDU-lezersactie]

BDUmedia verloot  10 x 2 VIP-kaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 22 juli 2019.  N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

[Stap 1:]

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

[Stap 2:]

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee VIP-kaarten >>

De winnaars worden 22 juli 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. 

[Renault F1 Team demonstratie tijdens GAMMA Racing Day]

Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. Geniet GRATIS van deze Formule 1-demonstratie tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa! Met een GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar in de GAMMA bouwmarkt en via de partners van het evenement geniet je vanaf de wereldberoemde TT-tribunes van een dag vol met motorraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, met de snelste karts van Europa en met klassieke toerwagens.

Enzo Knol stapt als passagier in bij Robert Doornbos in de F1 2-seater, Tim en Tom Coronel komen in actie en Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn 300+ km/h snelle NINJA ZX10-RR World Superbike motor! Volg ook de verrichtingen van ’s werelds snelste raceauto op waterstof die het opneemt tegen ‘gewone’ raceauto’s en bekijk de wereldberoemde NUON Solarauto op zonne-energie van dichtbij.

In de GAMMA Power Arena wacht bezoekers van jong tot oud een aantal originele activiteiten met onder meer ‘power tools’. Zo maken kinderen bij de stand van Turtle Wax een GRATIS rit in een e-car, kunnen bezoekers meedoen met de Makita bladblazer challenge of op de foto met de spectaculaire race auto's van Valvoline.

GRATIS genieten van wereldberoemde racers, GRATIS zitplaatsen op de beste tribunes, GRATIS parkeren én… GRATIS opstappen voor de jeugd. Dát is de GAMMA Racing Day op 17 en 18 augustus aanstaande! 

[Ontmoet de coureurs in de paddock]

Op het binnenterrein beleef je met een Paddock Ticket alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. Paddocktoegang is GRATIS voor kinderen tot 12 jaar en kost voor bezoekers van 12 jaar en ouder 15 Euro.

[20e editie ]

De GAMMA Racing Day 2019 wordt de 20e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Afbeelding
advertentie