Gevelisolatie binnenzijde
Gevelisolatie binnenzijde IkWilWatt | hét energieloket van Leusden

Investeringen energie door particulier snel terugverdiend

lokaal

HAARLEMMERMEER Begin juni is een gezamenlijke inkoopactie voor energiebesparende en –opwekkende maatregelen van start gegaan in Haarlemmermeer. Appartementeigenaren, die lid zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE), kregen een brief vanuit de gemeente met daarin een aanbod dat voor hun appartement en VvE van toepassing is. Geïnteresseerde appartementeigenaren die geen brief hebben ontvangen hebben, kunnen zich ook inschrijven voor deze actie.

Dinsdag 25 juni werd in het raadhuis van de gemeente Haarlemmermeer een informatieavond georganiseerd voor appartenmenteigenaren van VvE's. In totaal hebben 8 grote en middelgrote VvE's de informatieavond bijgewoond. De VvE's samen vertegenwoordigen ruim 200 appartenmenteigenaren binnen de gemeente Haarlemmermeer. De bezoekers werden geïnformeerd over de gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen en woningisolatie met de daarbij behorende subsidie- en leningsmogelijkheden.

Tijdens deze gezamenlijke inkoopactie wordt met een zeer grote groep VvE's tegelijk spouwmuurisolatie, isolatieglas, vloerisolatie en zonnepanelen ingekocht. De terugverdientijd van deze maatregelen (zonder subsidie) ligt gemiddeld tussen de 4 en 10 jaar. Door alleen samen te werken met uitvoerders die voldoen aan strenge kwalificatie-eisen, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd. Inschrijven kan nog tot 31 juli op winstuitjewoning.nl.

Vloerisolatie
advertentie