Afbeelding
Provincie Noord-Holland

Afsluiting N201 door onderhoud aan Waterwolftunnel

lokaal

HAARLEMMERMEER De Waterwolftunnel gaat dicht voor onderhoud. In de nacht van 12 op 13 juli voert de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit aan de verbinding onder de Ringvaart tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer. Een nacht eerder is het Amstelaquaduct even verderop in de N201 gesloten. Verkeer wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Drie keer per jaar is het nodig om onderhoud uit te voeren aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te borgen en de werkzaamheden sneller uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk het aquaduct en de tunnel volledig af te sluiten.

[REINIGEN] De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de wanden en markeringen, controleren van de veiligheidsmiddelen en maaien van het gras. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en wordt de riolering gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen vinden de werkzaamheden in de avond en nacht plaats.

De Waterwolftunnel wordt van vrijdag 12 juli 19.00 uur tot zaterdag 13 juli 6.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer met gele borden omgeleid via de Fokkerweg (N232) en de N231 (en vice versa).

[GELE BORDEN] Een dag eerder is het Amstelaquaduct aan de beurt. De N201 wordt ter hoogte van het aquaduct afgesloten van donderdag 11 juli 20.00 uur tot vrijdag 12 juli 5.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl.

advertentie