Voormalige eigenaren Robert en Tarik (links en rechts) en nieuwe eigenaar Mehmet (midden)
Voormalige eigenaren Robert en Tarik (links en rechts) en nieuwe eigenaar Mehmet (midden) Hamza

Newfone overgenomen door LaptopVision

lokaal Deel je nieuws

Er kunnen vanaf heden ook laptop reparaties gedaan worden bij de vertrouwde telecomwinkel Newfone aan de Dennenlaan 61 in Zwanenburg.

De telefoniewinkel is per 1 juli 2019 overgenomen door Laptop Vision, een laptopreparatiewinkel uit Wormerveer. De nieuwe eigenaar wordt het nieuwe gezicht voor zowel laptop reparaties als verkoop van computers en laptops. Ook de voortgang van telefonie reparaties en abonnementen blijft voortbestaan. “Het is een voorrecht om voor de lokale klanten de aangeboden service uit te breiden met laptops en computers, naast de huidige verkoop van telefonie en internet.”

Voormalig eigenaren Tarik en Robert wensen hem veel succes in de komende jaren, zien de uitbouw van het bedrijf met veel vertrouwen tegemoet, en bedanken ook  alle klanten voor het vertrouwen sinds de oprichting in 2017.

Newfone is een onafhankelijke telecomwinkel, gespecialiseerd in Mobiele en Vaste telecommunicatiediensten. Wij bieden onze Particuliere en Zakelijke klanten de keuze uit de beste merken mobiele telefoons, abonnementen, Mobiel Breedband, Prepaid producten, ‘Internet, TV & Bellen’ (zowel standaard als glasvezel) en Accessoires. Ook zijn wij Repair-specialist voor iedereen. 

LaptopVision is de oplossing voor voordelige nieuwe en gebruikte kwaliteits-computerapparatuur. Verkoop van o.a. laptops, desktops, en accessoires voor uw laptop of desktop. Wij zijn er voor u, niet alleen voor het productassortiment maar ook zeker voor de service. 

Bezoek de winkel aan de Dennenlaan 61 in Zwanenburg.

Tot ziens!

Newfone Zwanenburg

advertentie