Kan dit vlaggetje binnenkort overal wapperen?
Kan dit vlaggetje binnenkort overal wapperen? pr

Limiet glasvezel Haarlemmermeer bijna gehaald

lokaal

HAARLEMMERMEER GlasDraad Haarlemmermeer heeft nog enkele adressen nodig om te kunnen starten met de aanleg van glasvezel in kleine dorpen en buurtschappen en die zo te kunnen voorzien van snel internet dat tegenwoordig gebruikelijk is.

De glasvezelcampagne van GlasDraad in de kleine dorpen en buurtschappen van Haarlemmermeer is de laatste week ingegaan. Dit betekent dat bewoners en ondernemers nog 6 dagen hebben om zich aan te melden voor glasvezel. De aanleg gaat alleen door als op 15 juli minimaal 40 procent van het gebied zich heeft ingeschreven voor glasvezel.

[POSITIEF] Een woordvoerder van Glasdraad: "We zijn goed op weg, want in enkele kleine dorpen, zoals Nieuwe Meer/ Badhoevedorp en Weteringbrug, zijn we de 40 procent aanmeldingen al ruim gepasseerd. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een aantal inschrijvingen nodig, dus meldt u snel aan. Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat dit gebied van Haarlemmermeer glasvezel krijgt."

"De komst van een glasvezelnetwerk is hard nodig. Snel en stabiel internet speelt namelijk een steeds grotere rol in ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé, voor jongeren en ouderen. Zelfs voor tv-kijken is vandaag de dag een snelle verbinding nodig. Zorg op afstand en andere nieuwe diensten kunnen ook niet zonder glasvezel. Het glasvezelnetwerk biedt ook het voordeel van keuzevrijheid: meer dan 10 serviceproviders bieden hun diensten over het open netwerk van GlasDraad aan."

[INSCHRIJFAVONDEN] "Wellicht ervaart u nu nog geen problemen met uw internetsnelheid, voor de eenmalige bijdrage van 200 euro haalt u de digitale toekomst al in huis. U betaalt de aansluitkosten bovendien pas na de aanleg. Het is nu of nooit."

GlasDraad organiseert in de laatste dagen van de campagne nog een aantal inschrijfavonden. Die worden gehouden tussen 17.00 uur tot 20.00 uur op onderstaande inschrijfavonden.

Woensdag 10 juli Dorpshuis De Ontmoeting, Hoofdweg (Oostzijde) 2038 in Buitenkaag; Donderdag 11 juli Dorpshuis Oase, Bennebroekerweg 953 in Zwaanshoek

[EXCLUSIEF] "Belangrijk om te weten is dat aanmelden voor glasvezel na 15 juli veel hogere kosten met zich meebrengt. U, of de volgende bewoner van uw woning, betaalt dan de werkelijke aansluitkosten voor de aanleg van glasvezel in plaats van het exclusieve aanbod tijdens deze campagne."

"Inschrijven voor glasvezel kan ook eenvoudig via onze website glasdraadhaarlemmermeer.nl/kernen. Voor een afspraak aan huis of vragen kunt u ons bereiken via 0850 645 047 of stuur een mail naar haarlemmermeer@glasdraad.nl. De verwachting is dat alle aangemelde adressen in de loop van 2020 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk."

advertentie