Afbeelding
pr

Destinations Travel zomerfoto- wedstrijd: Win reis met mooiste zomerfoto

6 juli 2019 om 14:52 lokaal

ZOMERACTIE Ook dit jaar kunnen lezers prijzen winnen bij HCNieuws door mooie zomerfoto's in te zenden. Dat kunnen zomerse foto's uit de eigen woonplaats zijn, prachtige plaatjes uit pretparken, zwembaden, stranden of de dierentuin, kinderen bij de huttenbouw, maar ook foto's die gemaakt zijn op vakantie. in het buitenland.


De zomerfoto-actie is elk jaar een groot succes door de vele foto's die worden ingezonden op de site. Andere bezoekers vinden het altijd erg leuk om door de albums te scrollen om te zien wat er allemaal in pixels is vastgelegd. Vaak ook door de herkenning: of ze zien een mooi plekje waar ze zelf geweest zijn en anders herkennen ze wel een plaatsgenoot of een klasgenootje.

Het werkt allemaal simpel. Wie een foto heeft, gaat naar de website van deze krant. Daar is een button met 'ZOMERFOTO-ACTIE' en wie daar op klikt wordt gemakkelijk door een menu begeleid. Dan staat de foto op de site en alle foto's zijn in een speciaal album altijd terug te zien. Aan het einde van de actieperiode selecteert de redactie de 5 mooiste. Deze worden in de krant afgedrukt met de oproep om er op de site op te stemmen. Dat kan een week lang en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Dat is dan einde augustus.

PRIJZEN De winnaar wint een vakantiereis van Destinations Travel. Een autorondreis door IJsland voor twee personen is de hoofdprijs. daarnaast geven ze volop reischeques weg en zijn er diverse leuke kleine prijzen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie