Afbeelding
pr

ClubSupport Rabobank Regio Schiphol biedt kans aan verenigingen

lokaal

HAARLEMMERMEER Rabo ClubSupportRabobank Regio Schiphol steunt clubs, verenigingen en stichtingen met Rabo ClubSupport. Via stemmen van mensen kunnen ze punten en geld verdienen voor allerlei projecten.

Met ingang van 12 juni is Rabo ClubSupport van start gegaan. Vanaf dat moment hebben verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Regio Schiphol een uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Of het nu een breivereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, betere breinaalden, organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van de Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst.

Rabobank Regio Schiphol stelt in 2019 in totaal 100.000 euro beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Clubs en verenigingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging uit naam van hun bank met een unieke code om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden van 12 juni tot en met 20 september 2019. De stemperiode voor leden van onze bank start op 27 september 2019.

Meer informatie over Rabo ClubSupport op Rabobank.nl/clubsupport

advertentie