Afbeelding
Eigen foto

Win reis met mooiste zomerfoto

11 juli 2019 om 17:00 lokaal

HAARLEMMERMEER Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van HCnieuws.nl en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van HCnieuws.nl?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto´s zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.hcnieuws.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een een vakantiereis van Destinations Travel. Een autorondreis door IJsland voor twee personen is de hoofdprijs, daarnaast geven ze volop reischeques weg en zijn er diverse leuke kleine prijzen.

DEELNEMEN Uw zomerfoto inzenden? Ga naar www.hcnieuws.nl/zomerfoto.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot donderdag 22 augustus 12.00 uur 

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Meer informatie staat hier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie