Afbeelding
pr

Bewoners Verpleeghuis Eigen Haard in Zwanenburg zoeken vrienden

lokaal

ZWANENBURG Verpleeghuis Eigen Haard zoekt vrienden voor de bewoners zodat de extraatjes door kunnen gaan. Want juist extraatjes maken het verschil, zo laat men weten. Denk dan aan een bootreisje of optreden van een artiest, maar bijvoorbeeld ook om de aanschaf van tuinmeubilair, duofietsen en spelletjes.

Het gaat niet om vrienden in de gebruikelijke zin van het woord, maar om mensen die geld doneren aan de Stichting Vrienden van Amstelring. De stichting exploiteert een rolstoelbus waarmee de bewoners gezellige uitstapjes maken. Abonnementen voor onder andere Keukenhof, Artis en Avifauna verzorgt men er ook bij. Daarnaast stelt de stichting geld beschikbaar voor het creëren van sfeerhoekjes in de woonlocaties.
Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Bij binnenkomst merkt de alerte bezoeker de grote betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk. Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. Eigen Haard behoort tot een van de woonlocaties van Amstelring in de regio Amstelland-Meerlanden. Informatie via vriendenvan@amstelring.nl.

advertentie
advertentie