Afbeelding
Picasa

Cultuuragenda Haarlemmermeer. Tips: hcredactie@bdu.nl

lokaal

Wo 17 juli

Vijfhuizen

Kunst

Nog tot en met zaterdag 20 juli: Kunstfort presents at Parksessies: Puck Verkade. Tijdens het multidisciplinaire kunstfestival Parksessies beschildert Puck Verkade een 'Kunstfort dependance'. In het paviljoen worden recente video's getoond: vervreemdend, humoristisch en confronterend. Gratis toegang.

Do 18 juli

Vijfhuizen

Muziek

Optreden duo Los Abrazos- Veinte Anos in het Restaurant 't Fort in Vijfhuizen. De toegang is vrij toegankelijk. De organisatie is in handen van My Generation, bekend van de donderdagmiddagen, het senioren Rockkoor en verschillende bands in het poppodium De Duycker , aanvang 14.30 uur .

Vr 19 juli

Hoofddorp

Kennisfeest

Onder het motto 'Doorzomeren doe je met Duycker' worden deze periode in het Duyckercafé op vrijdagavond en zaterdagavond tussen 20.00 en 2.00 uur allerlei thema-avonden geboden. Vandaag is er de 'Popquiz'.

Za 20 juli

Hoofddorp

Muziek

Onder het motto 'Doorzomeren doe je met Duycker' worden deze periode in het Duyckercafé op vrijdagavond en zaterdagavond tussen 20.00 en 2.00 uur allerlei thema-avonden geboden. Vandaag is er 'Frisse Duyck'.

Hoofddorp

Feest

In het Event Center Fokker aan de IJweg 1094 is er van 21.00 tot 4.00 uur een Fiesta DeLuxe. Deze Afro- Latin Party bestaat al sinds 2009 en is geschikt voor zowel beginnende- als gevorderde dansers. Voorafgaand zijn er workshops.

Zo 21 juli

Zwanenburg

Fietsen

H.S.C. De Bataaf rijdt rondje de Tocht langs het water over een afstand van 80 kilometer en de Polder- en Plassentocht over een afstand van 125 kilometer. Beide ritten starten om 8.30 uur vanaf clubhuis, Kinheim 7 te Zwanenburg. De kosten bedragen 3 euro. Inlichtingen: Elly Marcus, tel. 020-4976810. Zie ook bataaf.com.

Hoofddorp

Muziek

Tot en met begin september is het Zomer op het Plein. Elke zondag trakteert Hoofddorp Winkelstad het winkelend publiek op gratis muziek op het Polderplein-Buiten. Geniet op zomerse zondagmiddagen tussen 12.30 en 16.30 uur vanaf de terrassen van Mooca, KFC en Zoet&Zalig van sfeervolle muziek.

Hoofddorp

Muziek

Met Papa's Beachhouse werkt Duycker samen onder de noemer 'Sunday Sessions, doorzomeren op locatie'. In de maanden juni, juli en augustus staat elke zondagmiddag in het teken van live jamsessies op het strand. De artiesten staan geprogrammeerd tussen 16.00 en 19.00 uur.

Nieuw-Vennep

Muziek

Stichting Meer Jazz presenteert in de De Rustende Jager een optreden van de Flowertown Jazzband, 15.30 uur.

Maandag 22 juli

Hoofddorp

Vakantiefestival

Start vakantiefestival Hoofddorp aan Zee XL, dat nog duurt tot en met 25 juli. Kinderen van 12 tot en met 15 jaar krijgen de kans om een week lang onder begeleiding van kunstenaars en coaches, samen creatief en actief te zijn. Daarnaast worden in deze week de talenten van de kinderen ontdekt, gestimuleerd en ontwikkeld. De inschrijfkosten zijn 40 euro per kind. Mocht het inschrijfgeld een probleem zijn, kunt u terecht bij Stichting Leergeld. Voor meer informatie en inschrijven op kinderenaanzee.nl."

Hoofddorp

Zomerkamp

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers vier dagen lang experimenteren, chemische reacties testen en constructies bouwen in het Mad Science zomerkamp. Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelden op debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Zaterdag 27 juli

Hoofddorp

Centrummarkt

De Marktlaan staat tussen 12.00 en 17.00 uur van Febo tot Stamplein vol met marktkramen. Tientallen deelnemers bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste braderie artikelen aan. Ook kan men hand-home made artikelen en verzamelobjecten bewonderen.

Hoofddorp

Gamen

Onder het motto 'Doorzomeren doe je met Duycker' worden deze periode in het Duyckercafé op vrijdagavond en zaterdagavond tussen 20.00 en 2.00 uur allerlei thema-avonden geboden. Vandaag is er de 'Retro Game Night' . De complete agenda staat op www.duycker.nl.

advertentie