Afbeelding
Sfeer

Met deze tips krijg je een relaxte sfeer in huis

lokaal

Je woning is de plek waar je tot rust komt na een lange dag werken. Het creëren van de juiste relaxte sfeer is van groot belang om je productiviteit en rustgevoel te bevorderen. Met de tips in dit artikel heb jij in no time een oase van rust in huis!

[Ga voor de juiste basis]
Kleuren vormen de basis van een woning. Het is de grondlegging van jouw rustpaleis. Aardetinten, pastelkleuren en verschillende blauwnuances geven een direct ontspannen gevoel. Laat felle kleuren achterwege en kies voor een beige of witte muur/plafond.

[Geuren en lichten]
De juiste sfeerverlichting is enorm bepalend voor het gevoel van je woning. Door te kiezen voor geurkaarsen combineer je sfeerverlichting met je favoriete geuren. Een andere optie is een decoratieve geurlamp. Deze lampen vul je met een heerlijk ruikende vloeistof en geven iedere x aantal minuten een impuls van rustgevende geur af.

[Comfortabel relaxen]
Tijd om neer te ploffen op je comfortabele sofa. Verdrink in je zachte sierkussens en zet je favoriete serie of film aan. Combineer de kleur van je kussens met je interieur om eenheid en rust te creëren. Vergeet geen plaid en zacht vloerkleed om de koude wintermaanden door te komen.

[Groen in huis]
Met verse planten en bloemen in iedere hoek van je woning creëer je een levendig gevoeg. Een oase van rust gaat gepaard met een oase van planten. Ga langs bij de plaatselijke bloemist en kies een aantal planten en bloemen waar jij gelukkig en rustig van wordt.

[Bewaak je privacy]
Iedereen stelt zijn/haar privacy op prijs. Zorg daarom dat thuis echt jouw thuis is. Geef pottenkijkers geen kans en kies voor de juiste raamdecoratie. Gooi 's avonds je linnen gordijnen dicht, steek je kaarsjes aan en niemand die de kans heeft om je te storen! Jaloezieën hebben een privacysluiting waardoor je wel naar buiten kunt kijken maar voorbijgangers geen kans hebben om naar binnen te gluren. Ideaal!
Maak je woning een relaxparadijs met deze tips!

advertentie