BDUlezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten Landgoedfair 2019

22 juli 2019 om 11:08 lokaal

Landgoedfair 2019: Kom genieten en feest mee op Heerlijkheid Mariënwaerdt ; Van 21 tot en met 25 augustus is de 25e Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt. Bezoekers van de fair kunnen vijf dagen lang genieten van het zomerse, landelijke buitenleven op Mariënwaerdt en de producten die daarbij horen. Meer informatie vindt u op www.landgoedfair.nl 

BDU-lezersactie: BDUmedia verloot 10 x 2 vrijkaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot 12 augustus 2019. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee gratis kaarten >>

De winnaars worden maandag 12 augustus 2019 getrokken. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

DE 25STE LANDGOEDFAIR OP HEERLIJKHEID MARIËNWAERDT: KOM GENIETEN EN FEEST MEE!

Van 21 t/m 25 augustus aanstaande organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Dit jaar wordt er groots uitgepakt; de 25ste editie belooft een waar feest te worden. De bijzondere entreeprijs van € 7,50 is alvast een cadeautje! Zoals ieder jaar kunt u uitgebreid winkelen bij de verschillende stands; ook de standhouders pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen. Zoals u van ons gewend bent, zijn er ook dit jaar meerdere stands, terrassen en foodtrucks waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Natuurlijk is er iedere dag weer een modeshow, waarin kleding en accessoires worden geshowd van de deelnemende standhouders. Daarnaast kunt u -lekker vanaf een terras of aan de ring- kijken naar en meedoen met demonstraties, workshops, wedstrijden en diverse feestelijke activiteiten. Allen staan in het teken van het échte buitenleven. Maar bovenal blijft Heerlijkheid Mariënwaerdt doen waar ze groot in is; het delen van 'klein' geluk!

Lancering kookboek "De Landgoedkeuken" tijdens de Landgoedfair

Ter ere van deze jubileumfair wordt het prachtige nieuwe Mariënwaerdt kookboek "De Landgoedkeuken" gelanceerd op woensdag 21 augustus.De titel van het boek zegt het al, De Landgoedkeuken staat centraal in het nieuwe kookboek. Afgelopen maanden is er heel hard gewerkt, gekookt, gefotografeerd en geschreven aan dit - al zeggen we het zelf - unieke kookboek. Alle gerechten zijn door de chefs van de verschillende restaurants van Mariënwaerdt, door Nathalie van Verschuer en een paar kook gekke medewerkers gemaakt. Het boek is heel bijzonder ingedeeld naar landgoedaspect, dus bijvoorbeeld de moestuin, de kaasmakerij, de boomgaard en de Lakenvelder komen voorbij. En vanzelfsprekend is het grootste hoofdstuk gewijd aan de Landgoedkeuken in Utrecht. Daarnaast is er ook aandacht in de vorm van een apart hoofdstuk over fermenteren en inmaken. Oude technieken komen weer tot leven! Het eerste exemplaar is op woensdag 21 juni gesigneerd door Nathalie van Verschuer, en zijn de boeken meteen in de verkoop gaan!

Praktische informatie 

Data en openingstijden: woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus 2019, dagelijks van 's ochtends 10.00 uur tot 's avonds 18.00 uur.

Entree volwassenen: € 7,50 (bijzondere jublileumprijs, normaal € 15,00)

Kinderen van 13 t/m 16 jaar: € 7,50

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Parkeren: € 5,- (ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap)

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. 

Meer informatie: www.landgoedfair.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie