Afbeelding
Eigen foto

Zomerzangavond met trompettist Melissa Venema

30 juli 2019 om 14:30 lokaal

HOOFDDORP In de Marktpleinkerk vindt woensdag 7 augustus een zomerzangavond plaats. Deze keer komt er een bijzondere trompettist spelen: Melissa Venema. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open.

Venema begon op haar 8ste met het spelen op de trompet. Toen ze 10 jaar oud was, werd ze toegelaten tot de talentenklas van het Conservatorium van Amsterdam. Inmiddels heeft zij opgetreden met het Prinsengrachtconcert 2007 en speelde zij in de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Frankrijk en Oostenrijk. Begin deze maand was ze nog eregast bij een concert van André Rieu in Maastricht.

Naast Venema komt ook trompettist Julian Koene spelen. Hij is onlangs cum laude geslaagd op het Conservatorium. Venema en Koene spelen onder meer 'You raise me up', 'Trumpet voluntry', 'Highland cathedral' en 'Danny boy' en zij sluiten af met 'My way' van Frank Sinatra.

De zomerzangavond begint om 20.00 uur, de deuren van de Marktpleinkerk gaan om 19.00 uur open. Entree is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de kosten van de avonddiensten. Benieuwd hoe Melissa Venema klinkt? Kijk hieronder voor een filmpje van haar optreden in Epe in mei van dit jaar.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie