Doe nu alvast uw eenmalige gift aan de Nierstichting door deze QR code te scannen
Doe nu alvast uw eenmalige gift aan de Nierstichting door deze QR code te scannen pr

Geef digitaal aan de Nierstichting

lokaal Deel je nieuws

De Nierstichting collecteert dit jaar ook aan de deuren digitaal en geheel coronaproof. Komt de collectant volgende week langs, pak dan gauw uw smartphone, scan de QR-code op de collectebus en geef veilig en contactloos.

De Hoofddorpse collectecoördinator Jan de Waay is blij dat juist in deze bijzondere tijden de collecte voor de Nierstichting toch kan doorgaan. "We hebben de afgelopen maanden gezien hoe kwetsbaar je gezondheid is. Voor duizenden nierpatiënten in Nederland is de onzekerheid over hun conditie helaas al jarenlang de dagelijkse werkelijkheid. De Nierstichting zet zich in voor onderzoek naar medicijnen, behandelingen en oplossingen. Het spreekt voor zich dat daar geld voor nodig is. Komende week gaat daarom een groot aantal vrijwilligers weer op pad om geld op te halen. Uiteraard is contant geld nog steeds zeer welkom, maar contactloos betalen verkleint de kans op gezondheidsrisico's natuurlijk nog meer. Daarom dragen de collectanten een QR-code bij zich. Deze kan van een afstand met de smartphone gescand worden, zodat je vanuit je eigen bank app een bedrag naar keuze kunt overmaken."

De collecteweek voor de Nierstichting is van 14 tot en met 19 september, de collectanten kunnen zich identificeren met de officiële Nierstichting pas.

 

 

 

 

De Nierstichting gebruikt QR-codes voor coronaproof collecteren
advertentie
advertentie