Afbeelding
Trudy Witteman

Gemoederen tijdens informatiemarkt Groeneweg lopen hoog op

12 juli 2018 om 15:10 lokaal

VIJFHUIZEN Er is in Vijfhuizen grote behoefte aan sociale huurwoningen. Daarom ook wil Ymere 35 woningen laten terugkomen op de plek waar aan de Groeneweg/Woudweg nu nog 20 versleten seniorenwoningen staan. De omwonenden zien niets in het huidige plan en laten dat tijdens de door Ymere georganiseerde informatiemarkt duidelijk horen.

“Als de behoefte werkelijk zo groot is waarom heeft Ymere dan sociale huurwoningen verkocht in het dorp?” wil iemand weten. Dat regiomanager van Ymere Remco Pols niet aanwezig is wordt onbevredigend genoemd.

“Hij blijft maar roepen dat hij graag in gesprek gaat met ons maar nu de mogelijkheid er is komt hij niet. Onbegrijpelijk. Ook wethouder Tom Horn had hier moeten zijn.” De toon is hiermee gezet. De volgepakte zaal reageert kritisch. Gebiedsmanager Rik Rolleman dreigt zelfs mensen uit de zaal te laten verwijderen.

Omwonenden voelen zich niet serieus genomen en laten weten een gang naar de rechter niet te schuwen. Hetgeen zomaar twee jaar vertraging kan betekenen.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren versie van HCnieuws.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie