Afbeelding
Energieloket Haarlemmermeer

Energieloket Haarlemmermeer organiseert grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen

24 november 2023 om 10:58 Lokaal Deel je nieuws

Woningeigenaren in Haarlemmermeer kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een inkoopactie van energiebesparende maatregelen. De inkoopactie is een initiatief van Energieloket Haarlemmermeer en wordt georganiseerd in samenwerking met Winst uit je Woning. Door deel te nemen kunnen bewoners financieel flink besparen. Daarnaast zijn de installateurs en uitvoerders streng geselecteerd op het gebied van prijs, kwaliteit en service. De inkoopactie loopt tot 4 februari 2024.

Inkoopactie 

Met de alsmaar onzekere energieprijzen is het aantrekkelijk om woningen te verduurzamen. Daarnaast zal – om de klimaatdoelen te behalen - de CO2-uitstoot in Nederland flink omlaag moeten. De inkoopactie van Winst uit je Woning maakt het bewoners gemakkelijk om verduurzamingsstappen te zetten. Tijdens de inkoopactie kan gekozen worden voor vloer- en dakisolatie, isolatieglas, zonnepanelen en voor een hybride of volledige (all-electric) warmtepomp. 

Voordelen inkoopactie
De inkoopactie biedt woningeigenaren verschillende voordelen. Ten eerste neemt Winst uit je Woning het uitzoekwerk van aanbieders en prijzen uit handen. Deelnemers krijgen op maat gemaakte adviezen én offertes op afstand of na een huisbezoek van een adviseur. Ook zijn aanbieders en installateurs geselecteerd op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bovendien helpt Winst uit je Woning bewoners bij het aanvragen van subsidie op isolatiemaatregelen en een (hybride) warmtepomp.

Informatieavonden

Het energieloket organiseert twee informatieavonden over de inkoopactie, een fysieke bijeenkomst op 28 november (19.30-21.00 uur)** en een webinar op 7 december (19.30-20.30 uur). Tijdens deze avonden wordt informatie gegeven over de actie, energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen. Achteraf is er genoeg tijd om vragen te stellen. 

**Let op: voor de informatie-avond op 28 november is er nog plek voor 20 mensen.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op: https://winstuitjewoning.nl/haarlemmermeer/inkoopactie/?utm_source=Clickablelink&utm_medium=WebsiteELH&utm_campaign=Verwijzing&utm_id=WUJW&utm_term=Inkoopactie&utm_content=verwijzing

Contact opnemen

Bewoners met vragen kunnen bellen met de Servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936 (8.30-17.30 uur). Of mailen naar: info@winstuitjewoning.nl. Vrijblijvend inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan tot 4 februari.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie