Holland Short Film Festival 12-21 januari
Holland Short Film Festival 12-21 januari geen

Filmdiner Holland Short Film Festival bij Papa’s Beach House in Hoofddorp

28 november 2023 om 16:13 Lokaal Deel je nieuws

PERSBERICHT 

Filmdiner Holland Short Film Festival bij Papa’s Beach House in Hoofddorp

Dineren en films kijken tussen de gangen door tijdens Holland Short Film Festival. Een uniek Hollands Filmfeest, het leukste van het jaar! 

Papa’s Beach House doet dit jaar mee aan het Holland Short Film Festival.

Ook bij Merlet in Schoorl, Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord, het IJkgebouw en Hotel The Fallon in Alkmaar, de Eendracht in Hilversum en nog veel meer restaurants in o.a. Hoorn, Velsen, Amstelveen, Purmerend, Heerhugowaard en Bergen wordt het Holland Short Film Festival gevierd.Vanaf 12 t/m 21 januari krijgen de gasten een filmmenu voorgeschoteld met boeiende gerechten en prachtige korte films vanuit de hele wereld, van professionele en amateurfilmers. 

Inmiddels is uit de ruim 400 inzendingen een eerste selectie gemaakt. Er zijn films uit onder andere Nederland, de Verenigde Staten, Korea, China, Frankrijk, Iran, Mexico, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Georgië. Voor het filmdiner is een mooie selectie gemaakt met kanshebbers. De films zijn maximaal 15 minuten maar er zijn ook hele korte films van 2 minuten bij. 

Er worden korte films vertoond, waarbij de nadruk ligt op comedy en levenslustige films. In januari vindt tijdens Blue Monday het officiële festival door heel Noord-Holland plaats. 

Peter Bosman organiseerde de vorige edities in Bergen; ‘Films kijken tijdens een diner geeft een bijzondere sfeer, mensen raakten met elkaar aan de praat, dit is echt een geweldige avond uit, iedereen heeft voldoende gespreksstof. De bezoekers waren allemaal erg enthousiast. Omdat het zoveel verschillende korte films zijn zit er altijd iets bij dat je treft. Bovendien zie je films die je nergens anders ziet. Heel bijzonder, een aanrader.’

Films kijken en eten geeft een bijzondere sfeer. Tussen de films door geniet je van de keuken van Papa’s Beach House en praat je met je vrienden over de films. Er is beperkt plaats, kaartjes voor de avond kosten 49,95.  Dit is inclusief de films en het luxe menu (exclusief drankjes). Kaarten zijn te bestellen via www.hollandfilmfestival.nl De aanvang is 18.00.

De keuze van de films is een verrassing, er zit in elk geval één winnaar van vorig jaar bij, de films zijn stuk voor stuk bijzonder. 

Niet voor publicatie:

Hollandshortfilmfestival is een initiatief van Publimix en Nederlandse Zaken 

voor informatie bel Peter Bosman 06-55997587 of Paddy Stegerhoek 06-20335943

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie