Mensen op de rommelmarkt
Mensen op de rommelmarkt Jennifer Delano

Mogelijkheid geboden om eigen spullen te brengen

Maatschappelijk Deel je nieuws

Op vrijdagavond 4 oktober (van 18.00 uur tot 20.30 uur) en zaterdag 5 oktober (van 10.00 uur tot 15.00 uur) 2019 organiseert de Kruiskerk een rommelmarkt op het adres Nieuweweg 2 te Hoofddorp tegenover het Rode Kruis-gebouw. Anja de Leeuw – één van de organisatoren van de markt – legt uit: ‘We hopen op een hele gezellige en geslaagde dag met veel leuke ontmoetingen. Om te zorgen dat ook de inwendige mens niets te kort komt, hebben we o.a. koffie en thee met koek, en op zaterdag ook soep en broodjes.' Voorafgaand aan de rommelmarkt is het mogelijk om op maandag tot en met donderdagavond spullen in te leveren tussen 19.00 en 20.30 bij de Kruiskerk.

Op zoek naar goede en bruikbare spullen
Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben voor de bezoekers wordt er gezocht naar goede bruikbare spullen die mensen niet meer nodig hebben. Iedereen die nog bruikbare spullen over heeft, kan dat dagelijks inleveren van maandag 30 september tot en met donderdag 3 oktober tussen 19.00 uur en 20.30 uur bij de Kruiskerk. Het adres hiervoor is Nieuweweg 2 te Hoofddorp. Bijna alles is bruikbaar, ook kleding: schoon en heel, maar geen grote meubels zoals bijvoorbeeld banken of tafels. Ook geen oude tv’s. Bovendien kunnen alleen werkende spullen aan worden genomen.

Opbrengst rommelmarkt
De rommelmarkt op 5 en 6 oktober zal plaatsvinden aan de Nieuweweg 2 te Hoofddorp. De Kruiskerk heeft diverse sociale doelstellingen en om dit te kunnen blijven doen, is geld nodig. De Kruiskerk is een kleine gemeente die actief is in de wijk. Zo is deze rommelmarkt onder andere ook een hele gezellige plek om elkaar te ontmoeten. De gemeente vindt het belangrijk om de liefde van God uit te stralen in deze wereld en mensen hiermee te bemoedigen.

Meer informatie: http://hoofddorp.gkv.nl/

advertentie
advertentie