Afbeelding
Eigen foto

Tweede editie Pink Bingo levert 6.300 euro op voor Pink Ribbon

15 oktober 2019 om 14:31 Maatschappelijk

NIEUW-VENNEP Na het succes van vorig jaar heeft op veler verzoek afgelopen zondag de tweede editie van Pink Bingo Nieuw-Vennep plaats gevonden. Deze benefietbingo is bedoeld om Pink Ribbon te steunen in de strijd tegen borstkanker.

Organisatoren Claudia en Maaike hebben er samen met Dagmar en Irene van Grand Café de Bulls en vele helpende handen weer een roze feest van gemaakt. Alle deelnemers, 149 dames én een heer, maakten met de bingo en loterij kans op prachtige prijzen zoals een weekend Antwerpen, een high wine, een mooie lingerieset of een fotoshoot. Er waren zelfs een roze keukenmachine en vrolijke roze Hetty-stofzuiger te winnen. Vele lokale ondernemers hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld.

HAAN Deze middag was er één haan in het roze kippenhok, bingo-master John was ook dit jaar weer van de partij om alle nummers luid en duidelijk door te geven en alle sponsoren de credits te geven die zij verdienen. Na een zeer geslaagde middag gingen alle aanwezigen naar huis met een goed gevulde Pink Goodiebag.

's avonds tijdens het Pink Diner hebben Claudia, John, Dagmar, Irene en Maaike de opbrengst van de Pink Bingo bekend gemaakt. Vol trots toonden zij de cheque met daarop het prachtige bedrag van 6.300 euro. Hiervoor bedankten zij alle deelneemsters, alle sponsoren en alle helpen handen.

DERDE EDITIE Volgend jaar oktober zal er een derde editie van de Pink Bingo Nieuw-Vennep plaatsvinden. Houdt voor meer informatie de Facebook-pagina van de Pink Bingo in de gaten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie