Afbeelding
Eigen foto

MeerWaarde op tv in ‘De Helden van Nu’

25 januari 2021 om 11:52 Maatschappelijk

HAARLEMMERMEER Welzijnsorganisatie MeerWaarde is op zondag 31 januari te zien in het tv-programma ‘De Helden van Nu’ op SBS6. Medewerkers en inwoners komen aan het woord. De inwoners vertellen over de rol die sociaal werkers van MeerWaarde in hun leven spelen. Sinds de start van de coronacrisis hebben de sociaal werkers doorgewerkt. We weten nu dat de coronacrisis niet alleen een medische crisis is, maar ook een sociale crisis. In ‘De Helden van Nu’ worden ze in het zonnetje gezet. 

Directeur-Bestuurder Renata Fideli vertelt over het sociaal werk als cruciaal beroep. Zij geeft daarbij ook aan hoe belangrijk ‘de Vrienden van MeerWaarde’ zijn. Sociaal werker Jorien wordt onder andere geïnterviewd over het project FamilieMaatjes en haar collega Gijs zien we buiten in gesprek met de jeugd.

In het tv-programma verrassen presentatoren Kevin en Nance zorg- en welzijnsorganisaties, ziekenhuizen en lokale helden door heel Nederland. Helden die in deze bijzondere tijden meer dan keihard aan het werk zijn. Ze horen mooie, ontroerende, maar ook grappige verhalen van medewerkers die tijdens de coronacrisis in de frontlinie staan. 

Uitzending waarin MeerWaarde te zien is wordt zondag 31 januari om 16.25 uur uitgezonden, op zaterdag 6 februari om 11.00 uur wordt de uitzending herhaald.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie