Wat een prachtig resultaat.
Wat een prachtig resultaat. Pr

The Lock Up levert Adamas ruim 240.000 euro op

Maatschappelijk

NIEUW-VENNEP Tien lokale ondernemers lieten zich vrijdag 23 maart vrijwillig een dag lang opsluiten in het Adamas Inloophuis, met als doel per persoon zoveel mogelijk geld op te halen. En dat is gelukt, de deelnemers van tweede editie van The Lock Up haalden een totaalbedrag van ruim 240.000 euro binnen.

“Wij zijn stil, ontroerd en dankbaar”, laat Chantal Roubos met enige trots. Roubos is projectcoördinator bij Adamas. “Is wist dat we het bedrag van twee jaar geleden gingen overtreffen”, liet voorzitter Arthur van Dijk overdag nog weten. Ook hij was uiteraard aanwezig en liep als een trotse pauw door het huis. “Het is zo mooi om vandaag hier te zijn. Het is sowieso fijn om hier te zijn, maar vandaag wel extra mooi. In elke kamer zit iemand te bellen om geld óf producten voor ons op te halen. De vrijwilligers zijn druk bezig om het iedereen naar hun zin te maken. Het geeft mij een trots gevoel.”

Aan het eind van de middag gingen de deuren van de deelnemers open en werd bedrag bekend gemaakt, 240.770 euro om precies te zijn. 

advertentie