Afbeelding
Aangeleverd

Geslaagde Valentijnsactie Kaj Munk College voor Turkije en Syrië

15 februari 2023 om 09:45 Maatschappelijk

HOOFDDORP Op het Kaj Munk College voelen ze zich sterk verbonden met de wereld om hen heen. Daarnaast vinden zij het belangrijk om elkaar te steunen in moeilijke tijden.

“De aardbeving in Turkije en Syrië heeft ons allemaal geraakt.”, laat Gölün Göksen weten, zij is docent wiskunde op de Hoofddorpse school. “Dit heeft natuurlijk niet alleen invloed op de docenten, maar ook op de leerlingen. Samen met vier andere docenten - E. Oflu, I. Yilmaz, N. Kocabiyik en A.M. van der Zon - hebben we daarom de handen ineengeslagen en zijn een inzamelingsactie gestart voor de getroffenen.”

Als teken van de liefde en verbondenheid kon iedereen op maandag 13 februari en dinsdag 14 februari rozen kopen voor 2,50 euro per stuk. De rozen werden op Valentijnsdag uitgedeeld en zijn gedoneerd door vijf barmhartige kwekerijen in de buurt. 

Het Kaj Munk College heeft ook twee inzamelpunten ingericht voor lege flessen. Deze opbrengsten zijn ook bedoeld voor het goede doel. 

“In twee dagen heeft de school ruim 1.600 euro bij elkaar gespaard. Een enorme prestatie waar iedereen ongelofelijk trots op is!”

De vijf docenten willen het Kaj Munk College en de rozenkwekerijen - Four Seasons Quality, Flower King BV en PP Flowers - die deze actie mede mogelijk gemaakt hebben, hierbij van harte bedanken.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie