Stukken van Zwanenburg-Halfweg gaan op de schop.
Stukken van Zwanenburg-Halfweg gaan op de schop. Archief

Inloopbijeenkomst werkzaamheden in Zwanenburg-Halfweg

7 juni 2023 om 13:07 Maatschappelijk

ZWANENBURG Veel wegen in Zwanenburg-Halfweg gaan de komende tijd op de schop. Op 13 juni, tussen 19.00 en 21.00 uur, organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst in het dorpshuis in Zwanenburg. Dan is er informatie beschikbaar over ongeveer negen projecten die de komende anderhalf jaar spelen. Bewoners en ondernemers van Zwanenburg-Halfweg worden uitgenodigd om te komen kijken wat er gaat gebeuren.

De projectleiders van de betrokken projecten, zoals de Oranje Nassaustraat, Polanenkade, Prins Hendrikkade en de Zwanenburg-brug, nemen op 13 juni hun tekeningen en planningen mee. Ze komen op informatiepanelen zodat bewoners en ondernemers met eigen ogen kunnen zien wat er gaat gebeuren. De planningen zijn voorlopig en kunnen nog wijzigen. Het gaat om grote werkzaamheden omdat zowel de riolering als de bestrating van veel wegen hoognodig moeten worden vervangen. De dorpsraad en de ondernemersvereniging zijn ook van harte uitgenodigd. 

Wil jij je aanmelden voor de inloopbijeenkomst op 13 juni? Stuur een e-mail naar genr-secretariaat@haarlemmermeer.nl. Schrijf erbij voor hoeveel personen de aanmelding geldt. Zet in het onderwerp: “Bijeenkomst wegwerkzaamheden Zwanenburg-Halfweg”. Het dorpshuis Zwanenburg ligt aan de Dennenlaan 133 in Zwanenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie