Afbeelding
pr

Sheila van Limpt genomineerd voor schoonheidsspecialiste van het jaar

24 januari 2020 om 09:55 Mensen

HOOFDDORP Huidexpert Sheila van Limpt (48) uit Hoofddorp is uit tientallen deelnemers genomineerd in de categorie Schoonheidsspecialiste van het Jaar in de regio West (Nederland). Dat maakte vakorganisatie Beauty Trade Professionals onlangs bekend. In totaal zijn er in de regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland) drie genomineerden.

STRALENDE GLOW
Wie er uiteindelijk met de titel van deze elfde editie vandoor gaat wordt op 19 april a.s. bekend gemaakt in het NBC in Nieuwegein, tijdens de feestelijke Beauty Award of the Year uitreiking. Sheila, die met haar Face & Body Lounge in Hoofddorp gespecialiseerd is in een stralende glow op je huid, is dolblij met de nominatie en ziet dit als erkenning voor het veelzijdige beautyvak.

NATUURLIJKE VERZORGING
"Ik ontwikkel me constant en laat me regelmatig bijscholen in innovatieve toepassingen om de huid te verbeteren op een natuurlijke manier. In 2016 ronde ik daarvoor de opleiding tot Orthomoleculair Huidspecialist af. Onlangs ben ik gestart met de driejarige hbo-opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste. Een stralende huid is altijd een combinatie van goede verzorging en een gezond eet- en levenspatroon. Daarom geef ik naast beauty behandelingen ook voedings- en lifestyle advies. Bovendien geef ik mijn klanten oprechte, persoonlijke aandacht. Het resultaat is een mooie buiten- én binnenkant."

MYSTERY GUEST
Een mystery guest heeft mede bijgedragen aan de nominatie van de Hoofddorpse schoonheidsspecialiste. Die bleek, toen zij zich bekend maakte, vol lof te zijn over de huidverjongingsbehandeling bij de Face & Body Lounge; een bindweefselmassage in combinatie met de Beauty Angel lamp, een innovatieve techniek die de aanmaak van collageen stimuleert. Ook ontving zij een goed thuisadvies voor verdere verzorging.

UITSLAG
Sheila wacht nog een gesprek met de vijf juryleden op 12 februari a.s. Daarbij wordt haar vakkennis getest en wordt gekeken in hoeverre zij de beste ambassadeur voor haar vak is. In totaal zijn er 20 genomineerden in zeven categorieën. Sheila: "Mezelf ontwikkelen vind ik het allerleukste. Volgend jaar zit ik 30 jaar in het vak. Deze nominatie is een kroon op mijn carrière."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie