Afbeelding
archief

Ans komt via HCnieuws weer in contact met Australische nicht

Mensen

HOOFDDORP De oproep van haar Australische nicht om contact te krijgen met Ans van Saagsvelt-Melse uit Hoofddorp heeft een positief resultaat opgeleverd. De gezochte vrouw woont niet meer in Haarlemmermeer, maar is in september 2019 verhuisd naar Vlissingen.

Op HCnieuws.nl deden we vorige week donderdag een oproep van de vriend van een nicht van haar. Die vroeg af of Ans uit Hoofddorp nog leeft. Ze had haar vaak geschreven en gemaild, maar er kwam sinds kerstmis 2019 geen antwoord meer.

Het bericht sprak blijkbaar tot de verbeelding, want het werd op onze website meer dan 2.000 keer aangeklikt. Ook kregen we verschillende e-mails van mensen die zelf op zoek gegaan waren.

Lezer Nick Putzes ging daarbij het verst. Hij kwam er achter dat Ans lid was geweest van Seniorenvereniging Haarlemmermeer Noord. "Ik heb de voorzitter van de vereniging gesproken en zij kon geen 06-nummer vinden. Ze vroeg zich ook af of ze het überhaupt wel had mogen geven als ze het gevonden had in verband met de privacy. Ik heb haar gezegd dat ze ook mijn nummer mocht doorgeven aan die mevrouw mocht ze toch nog gegevens vinden, zodat mevrouw Ans mij zelf terug kan bellen. Misschien is het een optie om wat mensen met dezelfde achternaam te bellen hier in Hoofddorp, mogelijk woont hier nog familie."

Mevrouw B. Vogelzang-Millenaar reageerde om te vertellen dat ze deze mevrouw kent. Ze heeft haar een mail gestuurd en een foto van het bericht. Daarna heeft ze Ans gebeld en inmiddels is er contact gelegd met 'Australië'.

advertentie
advertentie