Miranda genoot met volle teugen van deze speciale manier van het vieren van haar 50ste verjaardag.
Miranda genoot met volle teugen van deze speciale manier van het vieren van haar 50ste verjaardag. ROBERT JOORE

Drive By feest in ‘De Hooischuur’ voor Sarah Miranda

21 januari 2021 om 17:12 Mensen

BURGERVEEN Miranda Gort heeft afgelopen dinsdag Sarah gezien. Volgens traditie hoort het een groot feest te zijn als je 50 jaar oud wordt. Helaas was het door alle corona maatregelen niet mogelijk om dit op de traditionele wijze te vieren. 

“Met een aantal vrienden en familieleden hebben we de koppen (op afstand) bij elkaar gestoken en een Drive By georganiseerd”, vertelt een trotse Gerard Nijssen, de man van Miranda. “Zij was totaal verrast toen ik haar, samen met onze vier jongens Rico, Sill, Boet en Skip mee nam naar ‘De Hooischuur’ aan de Leimuiderdijk. 

Daar moest de jarige job plaatsnemen nemen op een grote, versierde troon. In een stoet van auto’s en andere voertuigen reed familie en vrienden langs Miranda om haar te feliciteren onder begeleiding van feestmuziek. “Zo reden er versierde auto’s met verklede mensen voorbij en waren er zelfs verreikers en motorcrossers”, lacht Gerard. “Schoonouders Dick en Adrie Nijssen reden met hun rode vrachtwagen door de schuur hangend aan de claxon. Miranda genoot met volle teugen van deze speciale manier van het vieren van haar 50ste verjaardag.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie