Afbeelding
Politie.nl

Bewoner vindt ‘geneesmiddel mannen-probleem’ van oud bewoner verstopt in begraven ton

8 maart 2021 om 09:18 Mensen

HAARLEMMERMEER De politie heeft van het weekend een melding ontvangen waarin een bewoner uit Haarlemmermeer tijdens werkzaamheden iets in zijn tuin had gevonden. 

De bewuste bewoner vertelde dat hij al 6 jaar op dit adres woont en nu de tuin eens goed onder handen neemt. Bij het graven stuitte hij op een afsluitbare witte ton met rood deksel. Toch wel nieuwsgierig opende hij de ton en trof er twee zakken met poeder. Hij vertrouwde het niet en heeft de politie ingeschakeld. 

Agenten gingen ter plaatse en hebben de zakken nader bekeken en zagen er op staan ‘SIDENAFIL CIRATE’ en ‘TADALFIL CIALIS’. 

Is dit een nieuw soort drugs? Welk onbekend goedje is dit? Is het gevaarlijk? Giftig misschien? Collega’s wisten het niet. Google bleek een goede raadgever. Genoemde stoffen zou een geneesmiddel zijn voor een ‘mannen-probleem’. 

Waarom de vorige bewoner van het pand dit voor zijn partner in de tuin zou hebben verstopt is nu niet meer hard te maken. De ton met inhoud is door de politie meegenomen en zal worden vernietigd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie