Afbeelding
Aangeleverd

Felicitatiebezoek voor echtpaar Snijders-van Leijden

17 januari 2023 om 11:08 Mensen

ZWANENBURG Locoburgemeester Jurgen Nobel heeft maandag een felicitatiebezoek gebracht aan Thomas Jozias Snijders en Marie Louise Elisabeth Snijders-van Leijden om hen te feliciteren met hun zestigjarig huwelijk.

Tom Snijders is een geboren en getogen Zwanenburger, afkomstig uit een heel sportief gezin. Zij hielden zich vooral bezig met wielrennen en voetballen. De vader van echtgenoot Ria was eigenaar van Labeto busonderneming, uit Amsterdam. Ze leerden elkaar kennen bij de oma van Ria, die naast Tom in zijn ouderlijk huis woonde. 

Na 5 jaar verkering betrokken ze na hun trouwen hun huidige huis aan de IJweg. Tom heeft zijn hele werkbare leven doorgebracht op de suikerfabriek in Halfweg, als hoofdconstructie tekenaar. Ria zorgde voor het thuisfront en was er als de kinderen thuis kwamen uit school.

Sport heeft hun hele leven hun interesse gehad. Het echtpaar heeft jarenlang een seizoenkaart van Ajax gehad. Ook de voetbalwedstrijden van de drie kleinkinderen worden nog wekelijks gevolgd. Op de tv worden diverse sporten met veel belangstelling gevolgd. 

Samen heeft het echtpaar heel wat mooie fietstochten door heel Nederland gemaakt en er werd wekelijks heel veel gewandeld in de omgeving. 

Tijdens verre reizen heeft het diamanten paar mooie herinneringen gemaakt, onder andere in Amerika, Mexico, Cuba en de Nederlandse Antillen. 

Het echtpaar heeft hun hele leven, sinds hun huwelijk in 1963, aan de IJweg in Zwanenburg gewoond. Het is daarom een hele stap dat ze, vanwege gezondheid, deze maand een aanleunwoning bij Woonzorgcentrum Eigen Haard betrekken. Ze hebben een zoon en een dochter en drie kleinkinderen, waar ze heel betrokken bij zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie