bty
bty pr

Nationale Burendag bij MEERGroen

16 september 2019 om 11:59 Natuur en milieu

HAARLEMMERMEER Stichting MEERGroen werkt aan ecologisch beheer en aan burgerparticipatie. Dat doen we in 35 projecten. Graag nodigen we de omwonenden van onze 35 projecten uit t.g.v. de nationale burendagen, die het Oranjefonds nationaal heeft uitgeroepen op 27, 28 en 29 september dit jaar.

Omdat onze boomgaarden dan volhangen en ook de groentetuinen volop in productie zijn, nodigen wij alle omwonenden en belangstellenden aldaar bij vijf projecten graag uit

Vrijdag 27 september van 10 tm 14 uur : Speelbos Meermond, Heemstede, appeltaart- en appelmoes feest i.s.m. De Molenwerfschool ( ingang naast Cruquiusweg 49)

Vrijdag 27 september 16 uur: Happy Hour met pompoensoep en rondleidingen op de voedseltuin van Park 2020 bij station Hoofddorp (bij de kas naast Taurusavenue 60)

Zaterdag 28 september: 10 uur appeltaart- en appelmoes feest op de Jansonius natuurstrook bij Hospice Bardo ( Jansoniushof, Geniedijkzijde)

Zaterdag 28 september: 14 uur: Appeltaart- en appelmoesfeest op de Ijtochtnatuurstrook bij Studio 5 (Waddenweg 3, Floriande, Hoofddorp naast de bus sluis)

Zondag 29 september:13 uur werkmiddag Houtwijkerveld 8) en 16 uur appeltaart en appelmoes feest bij de Houtwijkerveld boomgaard in Hoofddorp ( Naast Houtwijkerveld 66)

Let op het paarse Burendag spandoek en onze extra grote Werkkeet. Graag informeren we u over onze plannen en hopen we dat u net zo enthousiast wordt als wij om er samen iets leuks van te maken en mee wilt helpen in het beheer

Bij alle appeltaart- en appelmoesfeesten is het principe dat er van te voren appeltaart wordt gemaakt om te proeven, dat er fruit geoogst wordt en dat alle kinderen die een potje en een aardappelschilmesje en/of dunschiller meenemen appelmoes kunnen leren maken (en schillen). Graag onder begeleiding van ouders of grootouders die deze kunst nog beheersen…

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie