"Deze locatie biedt kwalitatief goed vastgoed, prima faciliteiten en een uitstekende bereikbaarheid.
"Deze locatie biedt kwalitatief goed vastgoed, prima faciliteiten en een uitstekende bereikbaarheid. Ed Kooreman

Internationale bedrijven strijken neer op Rijnlanderweg Hoofddorp

Nieuwbouw

HOOFDDORP Global E-commerce Experts en SIAN Wholesale hebben zich gevestigd aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp. "De locatie biedt kwalitatief goed vastgoed, prima faciliteiten en een uitstekende bereikbaarheid.

Global E-commerce Experts is een e-commerce speler, gespecialiseerd in managementdiensten die bedrijfsgroei ondersteunen. SIAN Wholesale is een logistieke dienstverlener op het gebied van FMCG. Beide partijen huren per november warehouse units van circa 1.900 m2.

Het Segro Logistics Centre aan de Rijnlanderweg biedt beide bedrijven de oplossing die zij zochten: een pand op een park met ruime faciliteiten en de mogelijkheden om uit te breiden in de toekomst. Een centrale locatie die uitstekende verbindingen heeft met de rest van Europa en gelegen is nabij Schiphol, wat bijdraagt aan een optimaal transport richting klanten.

Andy Hooper, CEO, Global E-commerce Experts: "Wij waren specifiek op zoek naar locaties in Europa waar we onze business uit konden breiden. Nederland is voor ons een zeer belangrijke uitvalsbasis, omdat het de infrastructuur levert die wij nodig hebben richting de rest van Europa. Dit warehouse aan de Rijnlanderweg is voor ons de perfecte aanvulling op onze bestaande business. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en mooie nieuwe ontwikkelingen in Nederland.”

Rudolf Fourie, General Manager, SIAN Wholesale: "Ter voorbereiding op de Brexit, heeft SIAN Wholesale haar activiteiten uitgebreid naar Nederland. Met een fysieke locatie voor zowel personeel als goederen binnen de EU kunnen we onze Europese klanten optimaal blijven bedienen. Dit is voor ons van cruciaal belang, aangezien deze markt een derde van onze omzet beslaat. We zijn erg blij met de locatie aan de Rijnlanderweg die ons kwalitatief goed vastgoed levert, goede faciliteiten en een uitstekende bereikbaarheid. We kijken ernaar uit om vanaf deze nieuwe locatie verder te groeien binnen Europa!”

Eelco Ouwerkerk, Head of Segro Netherlands: “We verwelkomen SIAN en GEE graag als nieuwe klanten in Nederland. Door onder andere de continue afstemming binnen ons internationale SEGRO-netwerk hebben we goed zicht op de behoeftes in de markt. Met de strategische ligging van de units aan de Rijnlanderweg in combinatie met de specifieke afmetingen en de aanwezige voorzieningen, kunnen we goed inspelen op de wensen van nieuwe partijen vanuit de UK. We gaan voor een goede samenwerking de komende jaren.”

advertentie