Rechts een instagramfilter met een vrouw als een hond. Als zij beweegt gaan de oortjes mee.
Rechts een instagramfilter met een vrouw als een hond. Als zij beweegt gaan de oortjes mee. pr

Pier K. biedt cursus maskers en filters voor Instagram

Onderwijs

HAARLEMMERMEER In de korte online cursus van vijf lessen leren cursisten bij Pier K je eigen maskers en filters voor Instagram maken. Je werkt met kleurenfilters, bewegende 3D objecten en meer. Aan het eind van de cursus gaan we de filters op je eigen Instagram account zetten zodat je ze daar kunt gebruiken en delen. De cursus start op dinsdag 1 september om 19.00 uur. Voor jongeren onder de 21 jaar kost de cursus €43. Ben je ouder dan 21 jaar, dan kost de cursus €53.

De wekelijkse les bestaat uit twee delen. Het eerste deel doe je zelf in je eigen tijd, aan de hand van een instructiefilmpje. De tweede deel is een online bijeenkomst van een uur via Microsoft Teams, waarin de docent de stof behandelt, je vragen kunt stellen en je elkaars creaties bekijkt. Daarnaast kan je in je eigen tijd natuurlijk lekker oefenen en dingen uitproberen die je vervolgens in de les weer kan bespreken. De lessen vinden online plaats vanuit je eigen kamer. De filters en maskers worden gemaakt via een gratis programma SparkAR. Voor deze cursus heb je geen ervaring met programmeren of 3D modelleren nodig.

Om mee te doen heb je het volgende nodig: een Facebook/Instagram account, een computer (PC of Mac), een smartphone waarop de SparkAR player geïnstalleerd kan worden

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.pier-k.nl of neem contact op via info@pier-k.nl of 023 566 95 65.

advertentie