?
? paul tolenaar

Kaj Munk College wil nieuwe leerling prikkelen met thuis-opdrachten

24 januari 2021 om 11:23 Onderwijs

HOOFDDORP Het Kaj Munk College biedt woensdag woensdag 27 januari een online Challengemiddag voor leerlingen van groep 7 en 8. Zo krijgen zij de kans op een informele manier kennis te maken met het Kaj Munk College. Middelbare scholieren doen van alles op in deze coronatijd voorlichting te geven hoe leuk het bij hen is.

Tijdens de Challengemiddag maken leerlingen kennis met een aantal docenten. Dit keer geven ze geen les, maar dagen ze de deelnemers uit een challenge te doen die past bij hun vak. Een aantal leerlingen laat live het een en ander zien, deelnemers maken ze kans op prijzen.

Het evenement om 12.30 uur met het ophalen van een challengebag met materialen die nodig zijn om de challenge uit te voeren. Om 14.30 uur presenteert een aantal docenten presenteert van te voren opgenomen opdrachten, die makkelijk zijn uit te voeren met huis-, tuin- en keukenmateriaal en maximaal vijf minuten duren. Aan het einde van de dag kunnen de leerlingen foto’s van de uitgevoerde challenges via Whatsapp naar het Kaj Munk sturen.

Als laatste onderdeel staat een online vragenuur op het programma. Brugklasleerlingen, docenten, teamleiders en de rector zitten vanaf 15.30 uur klaar om vragen van leerlingen en hun ouders te beantwoorden via de chat en via WhatsApp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie