Afbeelding
pr

Cultuuragenda Haarlemmermeer

24 september 2019 om 11:03 Overig

do 26 september

Nieuw-Vennep

Spel

Start groot vierdaags paintballtoernooi NXL Europe Limited NieuwVennep Vliegerweide T, met teams uit 50 landen. Toeschouwers zijn welkom.

vr 27 september

Hoofddorp

Sport

Streetgolf rond het Cultuurgebouw, start om 14.30 uur.

Hoofddorp

Theater

'Passione Italiana', een avond vol Italiaanse hartstocht, grote zaal van Schouwburg De Meerse.

za 28 september

Aalsmeerderbrug

Optocht

18e editie van de Red Ball Express, een rit met originele voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Vertrek en einde van CRASH Luchtoorlog – en Verzetsmuseum '40-'45.

Hoofddorp

Oude auto's

Oldtimer Kennismaking Tour Oldtimer Vereniging Hoofddorp Dagcamping

Hoofddorp

Dieren

Open dag dierenasiel Dierenopvang Hoofddorp Hoofdweg 565.

Hoofddorp

Markt

Braderie BOB Promotions & Entertainment aan het Dik Tromplein/Marktlaan.

zo 29 september

Hoofddorp

Muziek

Optreden Coldplace in Poppodium Duycker. Met muziek van de Britse band Coldplay, 20.30 uur.

Badhoevedorp

Culinair

Badhoevedorp Proeft van 15.00 tot 20.00 uur bij het Dorpshuis. Voor de vijfde achtereenvolgende dit evenement waar het draait om met elkaar Badhoevedorp een stuk lekkerder en gezelliger te maken met inloophuis Esperanza als goed doel.

Zwanenburg

Sport

Eerste officiële BMX-wedstrijd op de nieuwe baan van H.S.C. de Bataaf, 10.30 uur.

Hoofddorp

Kunst

Opening expositie Water, om 16.00 uur in Galerie De Meerse aan het Raadhuisplein. Met openingswoord door filosoof René ten Bos auteur van onder andere het boek 'Water' en voormalig Denker des Vaderlands.Met werk van Fennanda Eleveld, Suzanne Glerum en Annelinde de Jong.

wo 2 oktober

Nieuw-Vennep

Luchtvaart

In het Transsportmuseum wordt gevierd dat het 100 jaar geleden is dat de KLM en Fokker werden opgericht. De stichting Fokker Erfgoed biedt daarom een reünie voor alle oud Fokker-medewerkers, en anderen die geïnteresseerd zijn in de historie van Fokker. In de hal is een grote Fokker-tentoonstelling te zien. Hoogtepunt van de tentoonstelling een 1 op 1 model van een Fokker F.7b-3m uit 1930.

do 3 oktober

Hoofddorp

Theater

Na het grote succes van hun internetserie gaan de HEHOBROS het theater in, te zien in De Meerse. Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles.

vr 4 oktober

Hoofddorp

Muziek

De tweelingbroers Arnout en Sander Brinks toeren samen door het land als Tangarine. Vandaag staan ze in de kleine zaal van Schouwburg De Meerse met hun voorstelling 'Uiteen'. 20.15 uur.

za 5 oktober

Hoofddorp

Feest

Van 21.00 tot 3.00 uur wordt Het Cultuurgebouw omgetoverd tot een XXL dancetempel tijdens Keep The Fire Burning. Er zijn deze avond maar liefst drie dansarea's waar volop gedanst wordt.

Cruqiuis

Wandeling

Familiewandeling, vertrekpunt is het Pannekoekenpaviljoen aan de Cruqiuis, te bereiken vanaf NS Hoofddorp met bus 340 richting Haarlem station. Uitstappen, halte hoek Spieringweg. Afstanden 5,5, 10, 15 en 25 kilometer. Start 9.00 en 11.00 uur (25) of tussen 09.00 en 13.00 uur, kosten 2,50 euro. En met medaille 4,50 euro. Het startbureau sluit om 16.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie