Afbeelding
Eric van Lieshout

Ongeloof na fatale steekpartij bij pinautomaat Toolenburg Hoofddorp

18 december 2019 om 08:20 Overig

HOOFDDORP Langzaam maar zeker komen de details naar buiten over de fatale steekpartij maandagavond bij een pinautomaat van de Rabobank in winkelcentrum Toolenburg. Landelijke media hebben zich massaal gestort op de moord van een 64-jarige Hoofddorper. Voor de ogen van zijn vrouw werd het slachtoffer neergestoken.

Extra pijnlijk is dat hij komende week zou stoppen met zijn werk als beveiligingsbeambte en met pensioen zou gaan. Onduidelijk is of hij weigerde geld af te geven aan zijn belagers en met ze in gevecht is gegaan.

Het zou gaan om twee jonge overvallers, gekleed in het zwart. Daarvan had eentje een grote bril op, en de ander een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd. Ondanks een ware heksenjacht is er nog geen spoor van ze gevonden.

De schok in de wijk is groot. Er worden op het parkeerterrein waar het drama plaatsvond, massaal bloemen neergelegd en kaarsen aangestoken. Veel mensen reageren met ongeloof dat zoiets verschrikkelijks in hun omgeving heeft kunnen gebeuren. Toolenburg stond bekend als een veilige en gezellige wijk.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie