Afbeelding
pr

Volop kerstfeest in Hoofddorp Winkelstad

19 december 2019 om 16:32 Overig

HOOFDDORP Het was afgelopen weekend gezellig druk in Hoofddorp Winkelstad waar bezoekers werden verrast met een Dickenskoor, een extravagante kerstman en ook Jeroen van Jeroens Balloons maakte weer de mooiste ballonnencreaties. Ook komend weekend wordt er weer een gezellig programma neergezet.

Vrijdag 20 december Op deze gezellige Kerst koopavond (waarbij je extra lang kunt shoppen tot 22.00 uur*) kom je vanaf 18.30 uur diverse kerstanimaties tegen met vooral heel veel muziek, de Wonderland Express rijdt rond en ook de Kerstman is aanwezig. In Vier Meren staat een inpakstand. Je kunt je gekochte cadeautjes hier gratis laten inpakken.
Zaterdag 21 december De zaterdag staat tussen 12.00 en 17.00 uur in het teken van muzikale verrassingen met o.a. diverse kerstkoren, de Wonderland Express rijdt rond en natuurlijk ontbreekt de Kerstman niet. De inpakstad is aanwezig om je cadeautjes (gratis) feestelijk in te laten pakken. Ook Jeroens Balloons is deze zaterdag weer in het Centrum aanwezig. De visueel beperkte Jeroen maakt voor alle kinderen speciale kerstdecoratie ballonnen.
Op deze zaterdag kun je extra lang shoppen tot 18.00 uur.
Zondag 22 december. Deze zondag kun je extra lang shoppen van 10.00 tot 18.00 uur. Tussen 12.00 en 17.00 uur hebben we een bomvol winters programma met o.a. een Dickenskoor, rijdt de Wonderland Express rond, zijn er een meet & greets met de Kerstman, maakt Jeroens Balloons weer de leukste ballonnencreaties en kun je genieten van de sfeervolle Koning Winter Parade vol winterse figuren, acrobatiek en vermaak.
Creatievelingen kunnen aan de slag tijdens de gratis workshop 'Kerstgroen'. Je kunt ook vandaag je cadeaus weer gratis in laten pakken bij de inpakstand.
Openstellingen rond de kerstdagen: Maandag 23 december is er een extra koopavond; de winkels in het Centrum zijn dan geopend tot 21.00 uur. Op dinsdag 24 december zijn de winkels open van 09.00 tot 17.00 uur, op Eerste Kerstdag zijn ze gesloten en Tweede Kerstdag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 18.00 uur.
 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie