De Postcode Loterij-truck bracht Nieuw-Vennep eerder vanavond meerdere multimiljonairs.
De Postcode Loterij-truck bracht Nieuw-Vennep eerder vanavond meerdere multimiljonairs. Redactie

Negen inwoners Nieuw-Vennep in één klap multimiljonair door PostcodeKanjer

1 januari 2020 om 23:51 Overig

NIEUW-VENNEP De PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro is gevallen op postcode 2151 BZ (Westerdreef) in Nieuw-Vennep. Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Winston Gerschtanowitz verrasten de winnaars vanavond thuis met het goede nieuws. Zij winnen de helft van de 54,7 miljoen euro: de gewonnen bedragen in de straat lopen uiteen van ruim 158.000 euro tot meer dan 8,8 miljoen euro. Negen inwoners zijn hiermee in één klap multimiljonair.

"Onze kleindochter wil dolgraag een eigen paard. Nou, die gaat er komen!", vertelt één van de kersverse winnaars. Een andere winnaar kan het nog niet bevatten: "Hiermee ga ik in ieder geval het huwelijk van mijn dochter betalen, fantastisch!" Weer een andere geluksvogel uit Nieuw-Vennep besluit een bungalowtje te kopen: "en natuurlijk geven we wat aan goede doelen!", besluit de winnaar.

Hiermee ga ik in ieder geval het huwelijk van mijn dochter betalen, fantastisch! OP DE VALREEP TÓCH MEEDOEN Niet alle winnaars speelden al lange tijd mee in de Postcode Loterij. Er was één winnaar die precies op het juiste moment besloot tóch mee te spelen en op oudjaarsdag nog een lot te kopen: "Wát is dit ontzettend veel geld! Ik zou dolgraag een mooie reis door Midden-Amerika willen maken. Die reis gaat er nu zeker komen."

KANJERFEEST VOOR WINNENDE WIJK Buurtgenoten verdelen de andere helft van de PostcodeKanjer: 27,35 miljoen euro. Zaterdag 4 januari organiseert de Postcode Loterij in de wijk het populaire Kanjerfeest. Daar maakt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bekend welk bedrag de meespelende buurtgenoten winnen per lot dat het hele jaar meespeelde. Al bekend is dat Nielson en Ruth Jacott optreden.

Ik zou dolgraag een mooie reis door Midden-Amerika willen maken. Die reis gaat er nu zeker komen. GELDPRIJZEN UITGEREIKT DOOR HET HELE LAND Op veel plekken in het land wordt op nieuwjaarsdag het glas geheven, want de Postcode Loterij maakte vandaag ook de overige winnende postcodes bekend van de grootste geldprijzen. Zo verdeelden vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro en viel de 1 Miljoenprijs in Delft. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

In het televisieprogramma 'Postcode Loterij The Biggest Quiz' werden nog meer prijzen bekendgemaakt. Op postcodeloterij.nl staat vanaf 2 januari, 08.00 uur, een volledig overzicht met alle winnende postcodes van deze maand.

Begin van de avond verzamelden al veel Vennepers zich in de winnende wijk om het 'PostcodeKanjer-feestje' mee te maken. Zie hier een filmpje:

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie