Afbeelding
Archief | Pixabay

Nog een prijswinnaar in Nieuw-Vennep: Bruna verkoopt lot Staatsloterij MINI

3 januari 2020 om 17:45 Overig

NIEUW-VENNEP Naast de PostcodeKanjer die 1 januari viel in Nieuw-Vennep, is er nog een leuke prijs gevallen in het dorp. Boekhandel Bruna De Symfonie verkocht namelijk voor de oudejaarstrekking van de Staatsloterij een lot waar een MINI op gevallen is. 

Dat kreeg de boekhandel gisteren te horen van de Staatsloterij. "We zijn blij verrast met dit nieuws", zo laat Rick de Kooker van de Vennepse Bruna weten. "Het geeft toch wel wat meer reuring in onze winkel, dus dat is erg leuk. We hopen dat meer mensen bij ons een lot gaan kopen natuurlijk!"

We hopen dat het een vaste klant is. Rick weet niet of de winnaar van de MINI zich al gemeld heeft en welk lotnummer het betreft. "We hopen dat het een vaste klant is, maar het kan ook zomaar iemand uit de andere kant van het land zijn die hier op bezoek is geweest. Maar er is nog niemand heel blij naar binnen wezen rennen. De winnaar kan het lot natuurlijk ook online verzilveren, als hij of zij anoniem wil blijven."

OUDEJAARSLOTERIJ De oudejaarstrekking van de Staatsloterij stond dit jaar op 30 miljoen. Daarnaast werden er diverse hoge prijzen van 100.000 euro en 250 MINI's verdeeld. Eén daarvan rijdt wellicht straks in Nieuw-Vennep rond.

Wie een lot heeft, en deze nog niet heeft gecheckt, kan dat doen via de website van de Staatsloterij.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie