Dikkie Dik
Dikkie Dik talitha boogaard

Dikkie Dik, Juf Roos en Het Kwetterbos op Peuterfestival Haarlemmermeer

Overig

HOOFDDORP Op 1 en 2 februari is het feest in Het Cultuurgebouw, speciaal voor de allerkleinsten! Het hele weekend zijn alle peuters met papa, mama, opa, oma of de oppas welkom. De mooiste theater-, dans- en muziekvoorstellingen staan op het programma en er is nog veel meer te ontdekken en te beleven. Zo zijn er diverse workshops waar peuters muziek of een prachtig schilderij kunnen maken. De Passage van Het Cultuurgebouw wordt omgebouwd tot één groot speelparadijs waar peuters zich voorafgaand en na afloop van de voorstellingen lekker kunnen uitleven.

[JUF ROOS] Wegens het overweldigende succes van het eerste seizoen met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. Zaterdag 1 februari 13.30 en 16.00 uur

[DIKKIE DIK EN IK] In 'Dikkie Dik & Ik' is het feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal. Vanaf het moment dat je het theater binnenkomt, bevind je je in de wereld van een kat. Doe je mee? Zondag 2 februari 11.15 en 13.30 uur

[HET KWETTERBOS] Ga mee op een spannende reis met de dieren van het Kwetterbos. Naar een plek waar de chocoladeletters en ijsjes aan de bomen groeien en waar alle dieren de hele dag feestvieren. Om er te komen gaan we een boot bouwen, een regendans doen, door de oceaan roeien en de woestijn trotseren. Bij dit kinderconcert doen alle kinderen mee! Zondag 2 februari 10.00 en 11.30 uur.

[HOUDEN BEREN ECHT VAN HONING?] Kom en doe mee met de liedjes van de beer. Je mag zelf spelen op de muziekinstrumentjes in jouw maat, zo wordt het feest nog mooier. 1 en 2 februari.

Meer informatie en tickets: www.hetcultuurgebouw.nl

advertentie