Nieuwe en trouwe leden ontvangen een gratis Boekenweekcadeautje in de bieb.
Nieuwe en trouwe leden ontvangen een gratis Boekenweekcadeautje in de bieb. PR beeldmateriaal

Boekenweekcadeau Annejet van der Zijl voor biebleden Haarlemmermeer

10 maart 2020 om 12:01 Overig

HAARLEMMERMEER De Boekenweek is een jaarlijks terugkerend landelijk event in maart ter promotie van het Nederlandstalige boek. Tijdens deze week geven boekwinkels bij besteding van €12,50 het boekenweekgeschenk geschreven door Annejet van der Zijl cadeau. Het Boekenweekessay is geschreven door Özcan Akyol. Geniet tijdens de Boekenweek van 7 t/m 15 maart van de mooiste boeken bij het thema rebellen & dwarsdenkers of kom naar één van de activiteiten.

CADEAU IN DE BIEB Haal gratis het Boekenweekmagazine op in de bieb. Voor nieuwe én onze trouwste leden (10+ jaar lid) hebben we een prachtige linnen tas cadeau met daarop een rebels gedicht, exclusief bij deze Boekenweekcampagne.

ACTIVITEITEN Op 15 maart organiseert de Bibliotheek Hoofddorp in Het Cultuurgebouw een ontbijt met rebelgische wafels onder het genot van live protestpoëzie, interactief trammelanttheater, eigen loftrompet en dwarsfluit. Van 9.00 tot 10.30 uur. Toegang is 1 symbolische euro. Herman Pleij, een van de beste sprekers van Nederland, geeft de Boekenweeklezing op 12 maart.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie