Afbeelding
pr

Groene Wandeltocht op 12 september in Haarlemmermeer

18 augustus 2020 om 13:49 Overig

HAARLEMMERMEER Ontdek Haarlemmermeer te voet op 12 september met de Groene Wandeltocht van Team Sportservice Haarlemmermeer. Er zijn twee afstanden, 5 en 12 kilometer die de wandelaars beide langs mooie bezienswaardigheden in de natuur brengen.

Organisator Oscar Soethout: "In Haarlemmermeer is het heerlijk wandelen. Daarnaast is het ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Tijdens de Groene Wandeltocht loop je samen met andere inwoners een mooie route en geniet je van al het moois dat Haarlemmermeer te bieden heeft."

"De Groene Wandeltocht is voor de ervaren én de beoefende wandelaar: kies de afstand en het looptempo dat bij jou past. Op stap met de Polderecoloog Tijdens de route van 5 kilometer neemt Polderecoloog van Henk Nijenhuis je mee door het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Hij barst van de kennis over planten en kent Haarlemmermeer goed. De wandeltocht van 5 kilometer wordt op zaterdag 12 september twee keer aangeboden (om 10.00 en 12.30 uur) en is ook geschikt voor kinderen. Inschrijven is verplicht en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je in via de website van Team Sportservice. De wandeltocht kost 5 euro."

"De tocht van 12 kilometer neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden van Haarlemmermeer en omgeving, zoals het Kunstfort, het Herdenkingsbos en de Groene Weelde. De deelnemers lopen deze zelfstandig met een routebeschrijving en wegbewijzering. Inschrijven kan ook via onze website, deze tocht kost 12 kilometer. Na het wandelen krijgen alle deelnemers koffie en gebak bij Zorgmanege Stal Starro. Daarnaast ontvangen alle wandelaars een flesje water, appel, stempelkaart en een gadget."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie